.
We bringin' back the sound of the Eighties Disco, Soul & Funk


Disco, Soul & Funk

Opgegroeid in het Hengelo's uitgaanstijdperk van de jaren 80 of ook zwaar verliefd op de muziek uit deze tijd? dan is Dr.Beat's disco night, een classy dans event "the place to be". voor jou en je vrienden. DJ's Jan Römer en René Loman, beiden DJ's uit de eighties draaien ook deze editie weer de beste hits uit dit gouden tijdperk.

Naast deze 2 DJ's en hun eighties music hebben we de beste sound voor jou in huis, ontvang je bij binnenkomst "bubbles" en zijn er over de avond "nice bites". 

We love to see u...

Foto's 

Klik op onderstaande button om naar de pagina te gaan met alle foto's van de eerste Dr.Beat bij de Twentse Brouwerij te Hengelo.
Bestel online jouw entree ticket.
Bestel hier online jouw entree ticket.

Er zijn voor "Dr.Beat's disco night" 300 tickets beschikbaar. Tickets kosten €12,50 excl. €1,00 ticket fee. 
DE HENGELOSE EDITIE VAN DR.BEAT DISCO NIGHT'S IS BIJ DE TWENTSCHE BIERBROUWERIJ 


Bestel nu tickets voor Dr.Beat's disco night op Zaterdag 9 november! 2019

Groepstickets: a €10,00 excl. €1,00 ticket fee (min 10 personen) 

Dr.Beat's disco night is Powered by Snappshot


Tijdens Dr.Beat's disco night is iedereen fotograaf. Download de app en maak op deze avond met jouw mobiel een foto... of meer. Deze is direct te zien op ons grote scherm. kortom, de mooiste herinneringen maken jullie zelf!

Download hier alvast de app voor jouw Android of Apple smartphone.


Snappshot - info@snappshot.nl - Oude Boekeloseweg 3b - 7553 DS Hengelo - 074 8080 218

Wie, Wat, Waar?

OUDERWETSE UITGAANSTIJDEN

De DJ's starten

om 20:30 met het draaien van de allerbeste hits uit de eighties. Ken je ze nog? Onze titel song "Dr. Beat van de Miami Soundmachine" maar ook Azymuth met Dear Limmertz of The Brickhouse van de Commodores, LTD met Back in Love again en natuurlijk de hits van Shalamar en Change... Op verzoek van bezoekers ook de hits van o.a. Wham, Madonna etc... zomaar een paar titels van muziek die je kunt verwachten.

Verzoekjes?

Geen probleem, want op iedere tafel liggen viltjes van prescan, onze sponsor waar jij je verzoekje op kunt schrijven aan onze DJ kunt geven. Daarbij maak je met jouw verzoekje ook nog eens kans op een heerlijke fles "Bubbles".... 

Twentse Bierbrouwerij

Waar?

De 1e editie van Dr.Beat's disco night zal plaatsvinden in één van de mooiste gelegenheden in Twente, het nieuwe "Twentse Bierbrouwerij". Bij binnenkomst hoor je de muziek al klinken in "het Pakhuis" bij de ingang kun jij je tickets laten scannen, ontvang jij een heerlijk glas "bubbles"

Het adres is:

Twentse Bierbrouwerij
Haaksbergerstraat 51- 7554 PA Hengelo (OV)
Tijd: 20:30 - 02:00
Bubbles & Nice Bites


Meer...

Op deze avond wordt jij ontvangen met een glas "bubbles", dit om je alvast in de mood te brengen voor een swingende en onvergetelijke avond. Tijdens de avond zullen wij jou een aantal malen voorzien van "Nice Bites" een lekker tussendoortje.

CONTACT


Twentse Bierbrouwerij
Haaksbergerstraat 51 - 7554 PA Hengelo

Organisatie Dr.Beat

E-mailadres: info@dr-beat.nl / T:0628277666.Alles gelezen maar toch meer weten?


Email ons voor al jouw vragen


Heb jij na het lezen van bovenstaande nog vragen en/of opmerkingen? laat het ons weten en stuur ons een email op info@dr-beat.nl 

Dr.Beat's disco night, disco, soul en funk. zaterdag 9 november 2019 Lokatie: de Twentse Bierbrouwerij - Haaksbergerstraat 51 te Hengelo

Tot de 9e november... PS: de dagen worden korter maar deze nacht des te langer

Last update 3 augustus 2019